DOPAG představuje nový online produktový portál

Zákazníci si od nynějška mohou vybírat, porovnávat a odesílat požadavky online

Dostupnost komponentů je nezbytná pro úspěšnou výrobu. Na novém online produktovém portále DOPAG mohou nyní provozovatelé dávkovacích a směšovacích systémů, systémoví integrátoři nebo jiní dodavatelé dávkovací techniky najít komplexní řadu komponentů pro dávkování a míchání materiálu. Jedná se o čerpadla, výdejní a komorové dávkovací ventily a také komponenty pro monitorování a řízení procesu.

Na portále uživatelé naleznou u každého produktu potřebné informace a technická data. Zákazníci společnosti DOPAG mají nyní kdykoli přístup k celosvětovému produktovému portálu, mohou produkty online porovnávat a zasílat své požadavky. Kromě toho mají k dispozicic soubory STEP, technické výkresy a servisní dokumentaci.

Individuální řešení
Modulární koncepce produktové řady umožňuje navrhnout individuální řešení, které splňuje všechny požadavky na danou aplikaci. Je možné zpracovávat jednosložkové a dvousložkové maziva, lepidla, tmely a zalévací hmoty s různými viskozitami a vlastnostmi. Od různých systémů dodávky materiálu a technologií dávkování včetně a širokého portfolia ventilů až po systémy monitorování procesů nabízí DOPAG vše z jednoho zdroje. Různé varianty jednotlivých produktů zaručují maximální flexibilitu.

Globální dostupnost
Díky skladovým zásobám může společnost DOPAG operativně dodat potřebné náhradní díly i komponenty pro nové dávkovací a směšovací systémy. Globální distribuční síť zaručuje konzistentní výrobní standardy a dostupnost produktů mezinárodní mspolečnostem po celém světě.

Funkce a obsah nového produktového portálu:

  • Funkce filtru pro výběr produktu
  • Porovnávání komponentů
  • 3D soubory - STEP files
  • Technická dokumentace
  • Servisní dokumentace
  • Technické výkresy

Prozkoumejte nový produktový portál DOPAG:
productportal.dopag.com