Nová lubriLine: Objevte novou tvář produktového portfolia na dávkování maziv

Rychlá online konfigurace sudových čerpadel / Vyrábíme originální komponenty již od roku 1976

Na výrobě jediného automobilu se klasicky podílí více než 200 aplikací maziva a oleje. Účelem takového mazání je snížení tření, prevence hluku, trvanlivost dílů a obecně hladký chod vozidla. Jelikož každá z těchto aplikaci podléhá souboru zcela individuálních požadavků, je nutné ke každé z nich přistupovat s individuální koncepcí systému. DOPAG lubriLine je souhrn řešení, vyvinutých speciálně pro přesné a vysoce automatizované zpracování maziv a olejů při výrobě automobilových dílů. Nyní DOPAG představuje její rozšíření o nové dávkovací komponenty.

Individuální přístup, vše potřebné od jediného dodavatele
Produktová řada lubriLine nabízí zákazníkům pohodlné zajištění kompletního řešení jejich aplikace. Obsažené produkty jsou modulární a umožňují tak sestavení dávkovacího systému přesně podle potřeb zákazníka, ať už se jedná o jednoduchou, manuální aplikaci, či o komplexní, automatizovaný mazací systém. Samozřejmě zde nechybí ani různá řešení materiálové dopravy a široký výběr dávkovacích a výpustních ventilů pokryje i ty nejrůznější aplikace bodovou, kontinuální, bezkontakní anebo nástřikovou formou. Pro zajištění dokonalé stability a reprodukovatelnosti procesu jsme řadu dále doplnili o monitorovací a řídící komponenty jako např. zubový průtokoměr a řídící jednotka.

„Zde v DOPAG se vnímáme jako dodavatele systémů, který společně se zákazníkem vyvíjí řešení, které je přesně přizpůsobeno jejich potřebám,“ říká Dr. Mike Wehmeier, obchodní a marketingový ředitel společnosti DOPAG. „Stojíme po boku svých zákazníků samého počátku a v průběhu celého projektu. Navržená řešení testujeme ve vlastním technologickém centru a díky celosvětové prodejní a servisní síti jsme schopni naše dávkovací systémy zprovoznit přímo u zákazníka."

Novinka: Online konfigurátor mazivových čerpadel
Další novinkou řady lubriLine je možnost vytvořit si vlastní konfiguraci mazivových čerpadel online. Na stránkách DOPAG si nyní zákazníci ve speciálním ID Generátoru mohou během pár kliknutí navolit čerpadlo s parametry přesně podle svých představ. S vygenerovaným kódem pak mohou rovnou zaslat konkrétní poptávku anebo přímo objednávku. Vyzkoušejte si náš nový konfigurátor na www.dopag.com/id-generator.

Odbornost a tradice – 40 let vývoje dávkovací technologie
Vývoj systémů na dávkování maziv a olejů patří mezi klíčové kompetence společnosti DOPAG již od roku 1976. To nás řadí mezi nejstarší výrobce této technologie na trhu a zároveň nám umožňuje čerpat z opravdu dlouholetých zkušeností. V Kompetenčním Centru DOPAG ve Švýcarskem Cham naši odborníci prozkoumávají nové možnosti dávkovacích technologie, tak abychom každému zákazníkovi mohli nabídnout efektivní řešení jeho aplikace.

Zajímá Vás naše technologie? Přečtěte si o ní více!