Vysokovýkonostní řešení pro automatizované lepení a těsnění

DOPAG představuje výrobní buňky na klíč - naživo na mezinárodním veletrhu Bondexpo

Poptávka po automatizovaných řešeních na lepící a těsnící aplikace neustále narůstá v mnoha průmyslových sektorech. Tomu ostatně napomáhá i fakt, že spojování metodou lepení stale častěji nahrazuje nebo doplňuje jiné, klasické metody. DOPAG nabízí řešení na klíč pro procesně integrované, automatizované dávkování a ta nejnovější z nich bude osobně předvádět na Bondexpo 2017, což je jeden z největších mezinárodních veletrhů pro technologii spojování. "Naše řešení na míru významně přispívají k ekonomické a efektivní integraci lepících a těsnících aplikací do automatizovaných výrobních procesů se všemi potřebnými službami", říká Rainer Kunkel, ředitel automatizační technologie ve společnosti DOPAG. Návštěvníci Bondexpo budou mít možnost si jednu z výrobních buněk od DOPAG prohlídnout na živo a za chodu. (Stuttgart, 9. – 12. říjen 2017)

Kompletní řešení pro vysoce výkonou výrobu
Náš sortiment zahrnuje samostatná řešení pro automatizované lepení a těsnění ve formě standardních buněk nebo inline, stejně jako speciální, individuální systémy, zhotovené na míru zákazníkovým požadavkům. Tyto systémy zahrnují dopravní a manipulační systémy, jako jsou souřadnicové systémy a roboti, jakož i osvědčenou, vysoce kvalitní dávkovací technologii DOPAG. Mohou být vybaveny dávkovacími a míchacími systémy vectodis, vectomix nebo eldomix a dokáží bezchybně zpracovat lepidla, těsnění a zalévací material na bázi silikonu, polyuretanu, polysulfidu, epoxidu, akrylátu a hybridních a jiných pokročilých materiálů. K tomu navíc nabízíme periferální komponenty jako dopravníky, ošetřování obrobků (např. Plasmové předzpracování) nebo ovladače pozice trysky a stěrače.

Flexibilita modulárního designu
Standardní výrobní buňky od DOPAG jsou dostupné ve třech velikostech. Díky svému modulárnímu designu je buňka upravitelná dle potřeb zákazníkovy aplikace nebo se dá nastavit jako standardní inline řešení pro automatizovaný průběh několika kroků po sobě. Zákroky jako plazmové přezpracování a lepení/těsnění se dají provést ve třech propojených buňkách.

Tovární řešení na zakázku
DOPAG je váš odborný partner pro individuální řešení pro automatizaci. V oblasti zakázkového inženýrství naši odborníci se zákazníkem úzce spolupracují v průběhu plánování, navrhování a zprovozňování automatizovaných dávkovacích a míchacích systémů. Výhody pro zákazníka: zákazníci mohou nakupovat vše od jednoho zdroje a zajistit tak spolehlivou a vysoce kvalitní výrobu.

Klikněte zde pro víc informací o našich řešeních a objevte naši linku automationLine.