Technické služby
Údržba a opravy dávkovacích systémů DOPAG

Technické služby

Údržba a opravy: náš servisní tým je tu pro vás

Poruchu dávkovacího a míchacího systému často doprovází výpadek výrobního procesu. Abychom spolu takovým situacím předešli, nabízíme Vám prvotřídní servis našich dávkovacích a směšovacích systémů.

Náš tým kvalifikovaných a zkušených servisních techniků se postará o pravidelnou údržbu Vašeho zařízení a zajistí jeho opravu. Servis provedeme jak u Vás na místě, tak i v našem servisním centru.

Údržba
Pravidelnou údržbou dávkovacích systémů a jejich komponentů můžeme do značné míry předejít poruchám. To prodlužuje životnost systému a zajišťuje konzistentní kvalitu Vašich produktů. Jak často je nutné provést údržbu závisí na různých faktorech, jako např. používaný materiál nebo hustota výroby atd.

Během údržby naši technici zkontrolují a opraví veškeré části dávkovacího systému, jako např. čerpadlo nebo míchací hlavu a kompletně zrepasují. Následně doporučíme výměnu kritických náhradních dílů a dodáme je. V poslední fázi provedeme kontrolu funkčnosti, při které ověříme kvalitu míchacího poměru a dávkování. Tímto bude zaručena opakovatelnost Vaší výroby.

Oprava
Pokud potřebujete opravit dávkovací systém nebo systémový komponent, jsme tu pro Vás. Naši zkušení servisní technici Vaše zařízení i jeho součásti opraví a zajistí, že Vaše výroba bude i nadále probíhat bezproblémově a efektivně.

Kontaktujte nás - těšíme se na váš dotaz!

Naše elektronické služby pro váš dávkovací a směšovací systém

Online zkoušky a povolení

Online zkoušky a povolení

Věříme, že nejdůležitějším stavebním kamenem úspěšné spolupráce je dobré partnerství. Proto  všechny naše služby poskytujeme také online - ať už se jedná o rychlou a jednoduchou komunikaci v případě problémů s vaším systémem nebo pokud jde otestování a školení. V průběhu testování můžete například přesně sledovat proces prostřednictvím čtyř různých pohledů kamer. Zarezervujte si termín online a ušetřete čas a cestovní výdaje.

Mezi naše online služby patří:

  • Videopřenos přejímky (FAT) vašeho nového dávkovacího a směšovacího systému.
  • Videopřenos testování: předběžné konzultace a diskuse o cílech testů, provádění testů 
  • Odstraňování problémů
  • Školení uživatelů a údržby

Podpora prostřednictvím chytrých brýlí pro rozšířenou realitu

Podpora prostřednictvím chytrých brýlí pro rozšířenou realitu

Díky chytrým brýlím jsme tu pro vás. Pomocí rozšířené realitě vidíme výrobní prostředí vašeho závodu. Brýle jsou k dispozici pro naše zákazníky a servisní techniky a nabízejí řadu výhod:

  • Rychlá analýza a vyhodnocení všech relevantních faktorů specialisty společnosti DOPAG
  • Připojení a pomoc díky živému videu a audiu přímo do koncového zařízení, počítače, tabletu nebo chytrého telefonu pomocí speciálního softwaru Connect
  • Snadné přihlášení, posílání a přijímání fotek, nákresů, funkce nahrávání, chatování, následný protokol o hlášení
  • Volné ruce pro práci