Získejte přehled o aktuálním dění - zde najdete informace o nových výrobcích, nadcházejících veletrzích, konferencích a sympoziích.

2024

  1. Dávkování maziv je stále náročnější. Nabízíme dávkovací systémy, které jsou vysoce přesné a splňují všechny požadavky zákazníků.

  2. DOPAG představuje na veletrhu JEC v Paříži řešení pro automobilový, letecký a větrný průmysl

2023

  1. Na portálu komponentů DOPAG najdou zákazníci a uživatelé čerpadla, dávkovací a výdejní ventily a komponenty pro monitorování a řízení v různých variantách a velikostech.

  2. Optimalizovaný komorový dávkovací ventil od společnosti DOPAG nabízí ještě větší procesní spolehlivost při dávkování maziva.

  3. Od 30.5 do 1.6. vždy od 9.00 do 16.00 se zúčastníme veletrhu robotických příležitostí pořádný společností FANUC. Budeme zde prezentovat mimo jiné kompaktní zařízení na lubrikaci a mnoho dalšího.

  4. Při výrobě moderního automobilu jsou mazány, olejovány, lepeny, zalévány nebo utěsňovány stovky komponentů. Společnost DOPAG nabízí řešení dávkovacích technologií pro všechny tyto aplikace.

  5. Ve dnech 25. až 27. dubna představí společnost DOPAG dávkovací systémy pro zpracování kompozitních materiálů v automobilovém průmyslu, e-mobilitě, leteckém průmyslu a větrné energetice.

  6. Společnost DOPAG rozšiřuje své portfolio výrobků pro mazání a olejování a nabízí nová řešení, zejména pro bezkontaktní aplikaci materiálů.

2022

  1. Společnost DOPAG nabízí dávkovací systémy rotordis a rotormix pro přesné dávkování lepidel a tmelů.

  2. DOPAG is taking the next step and is introducing a new entry-level model of dynamicLine for gasketing applications. 

  3. Pro výrobu domácích spotřebičů poskytujeme řešení pro všechny aplikace z jednoho zdroje: lepení, těsnění, mazání, zalévání, nanášení vypěňovaného těsnění. Vše v nové brožuře.

  4. LifeCycleLogger 4.0 umožňuje komplexní online diagnostiku stavu zařízení a zvyšuje spolehlivost výroby.

2021

  1. dynamicLine od DOPAG umožňuje efektivní sériovou výrobu pro obě aplikace s jediným systémem, např. při výrobě ovládacích skříní.

  2. Jaké jsou výhody automaticky aplikovaných těsnění z PU pěny? Ve druhém čísle exact - časopisu pro zákazníky se dozvíte vše o nanášení těsnění.

  3. Zákazníci si nyní mohou vybírat, porovnávat a odesílat požadavky na dávkovací komponenty a čerpadla.

  4. DOPAG speciálně navrhl dávkovací a směšovací systém vectomix TC pro zpracování tepelně vodivých materiálů.

  5. Díky novým online službám DOPAG se zákazníci mohou účastnit materiálových testů, přejímek strojů nebo školení online - aniž by museli cestovat do výrobního závodu.

  6. Multifunkční buňka DOPAG nabízí flexibilní řešení pro robotickou předúpravu nebo aplikaci lepidel, tmelů, zalévacích materiálů a maziv.

  7. Nová produktová řada glueLine nabízí komponenty, např. ventily a čerpadla, stejně jako kompletní systémy určené speciálně pro dávkování jednosložkových materiálů.

  8. S DynamicLine nabízí DOPAG automatizované řešení pro výrobu vysoce kvalitních PU těsnění.

  9. DOPAG vyvinul nový rotační aplikátor pro 360 ° nanášení olejů a maziv. Lze jej připojit k bodovému ventilu a integrovat do automatizovaných výrobních linek.

2020

  1. DOPAG nabízí dávkovací systém vectomix TC se speciálním vybavením pro přesné a spolehlivé zpracování tepelně vodivých materiálů.

  2. S coatingmix dávkovacím systémem, DOPAG nabízí efektivní a bezpečné řešení, které je speciálně přizpůsobeno dané aplikaci, splňuje všechny požadavky na proces a nabízí vysokou flexibilitu.

  3. S evomixem DF představuje DOPAG nový dávkovací systém speciálně pro zalévání dialyzačních filtrů.

  4. Nyní jsou k dispozici nové ruční komorové a výdejní ventily a tlakové nádoby v pěti velikostech pro aplikaci maziv a olejů.

  5. Společnost DAFA Group se stane prodejním partnerem pro systémy utěsňování DOPAG . Obchodní aktivity společnosti DAFA se zaměřují na Polsko, Itálii, pobaltské státy a Skandinávii.

  6. DOPAG představí dávkovací systém coredis pro plnění voštinových panelů během předního světového veletrhu JEC World v Paříži, 3-5 března.

2019

  1. DOPAG nabízí novou světelnou bránu pro kontrolu velmi rychle spínacích bodových a vysokorychlostních ventilů. Design produktu nyní nabízí  lepší ovládání a větší uživatelský komfort.
  2. Nové video: Experti společnosti DOPAG představují automatizovanou výrobní buňku.
  3. DOPAG vyvíjí automatizované dávkovací a směšovací systémy uzpůsobené výrobě elektrických a elektronických komponentů.
  4. Zajímá Vás technologie přesného dávkování? Od lepidel, tmelů či maziv, až po dvou komponentní reaktivní materiály? Navštivte nás, ukážeme Vám naše zařízení v provozu.

  5. Společnost DOPAG představí na veletrhu Composites Europe 2019 měřící a směšovací technologii, která vyhoví i budoucím nárokům.

  6. DOPAG rozšiřuje produktové portfolio mazivové technologie pro výrobu automotive dílů. Novinkou je také možnost nakonfigurovat si vlastní sudové čerpadlo online.

  7. Bezkontaktní dávkování si získává příznivce především svou výkonností v aplikacích, kde nedostatek prostoru znemožňuje přístup k mazané ploše. S DOPAG si zákazníci mohou otestovat dávkovací vybavení včetně bezkontaktní technologie a to přímo na jimi specifikovaném materiálu.

  8. Díky dedikovanému obchodnímu a servisnímu zastoupení v regionu zákazníci mohou využívat rychlého a efektivního řešení svých záležitostí.

2018

  1. Zákazníci si mohou přijít vyzkoušet funkcionalitu dávkovací technologie DOPAG přímo na vlastním materiálu a poradit se s odborníky na dávkování o nejvhodnějším řešení své aplikace.

  2. Dodáváme kompletní, individuální řešení pro automatizované zpracování a aplikaci lepidel, a těsnících a zalévacích hmot.

  3. Na mezinárodním veletrhu Fakuma DOPAG představí svá dávkovací řešení celkem dvou různých aplikací. Objeví se nová dynamická míchací hlava pro utěsňování a updatovaná jednotka silcomix pro zpracování LSR.

  4. Kdy volit komorový ventil a kdy je vhodnější ventil výpustní? Zde Vám poradíme pár základních informací pro usnadnění Vašeho rozhodování.

  5. Společnost DOPAG neustále rozšiřuje celosvětovou působnost založením nové dceřiné společnost v České republice.
  6. 6.-8. března předvede DOPAG své kompletní portfolio dávkovacích řešení pro výrobu kompozitových materiálů na největší světové přehlídce kompozitů - JEC World 2018, Paříž.

2017

  1. DOPAG představí svou technologii pro výsoce výkonnou výrobu na výstavě Bondexpo.

  2. S naším novým systémem “silcomix “ naživo demonstrujeme inovativní a spolehlivou LSR technologii. Návštěvníci budou mít možnost vidět zpracování LSR materiálu zblízka.

  3. Již přes 90 let je skupina HILGER & KERN GROUP spolehlivým dodavatelem a vývojářským i servisním partnerem pro podniky z různých průmyslových odvětví. DOPAG dávkovací a směšovací technologie je momentálně hlavní obchodní sekcí.

  4. DOPAG vyvinul řadu lubriLine speciálně pro výrobu v sektoru automotive. LubriLine splňuje všechny požadavky vysoce automatizovaných aplikací maziv a olejů.