Pracujme společně na technologii budoucnosti

Kariéra u DOPAG

DOPAG je jedním z největších světových výrobců dávkovácí a míchácí technologie. Naše zařízení jsou využívány v nejrůznějších průmyslových odvětvích, kde zpracovávají a aplikují vícesložkové polymery nebo 1K média jako lepidla, tuky a oleje. Mezi naše zákazníky patří jedničky na trhu v klíčových oblastech, včetně automobilového a leteckého průmyslu a obnovitelných energií.

DOPAG je členem skupiny HILGER & KERN GROUP, která je již téměř 100 let spolehlivým dodavatelem a vývojářem i serversním partnerem pro podniky z různých odvětví. HILGER & KERN GROUP má přes 350 zaměstnanců a je zastoupena dceřinými společnostmi a distributory ve více než 40-ti zemích.

O nás
V rámci našich značek DOPAG a METER MIX vyvíjíme a vyrábíme vysoce kvalitní komponenty a systémy v oblasti dávkovací a míchací technologie. Mezi naše zákazníky se řadí jedničky na trhu z různých klíčových odvětví jako např. letectví, obnovitelné energie, automotive OEM a Tier 1 nebo doprava. Mnoho společností z těchto sektorů jsme doprovázeli na jejich cestě ke globální působnosti a přitom rostli s nimi. Díky naší divizi Hilger u. Kern Industrietechnik jsme jedním z předních poskytovatelů pohonné, průmyslové a vibrační technologie v Německu.

O Vás
Baví Vás hledat řešení, s ambicí a motivací vyhledáváte nové výzvy a cíle. Rádi se učíte novým věcem a Vaše stávající zkušenosti chcete využít k tomu, abyste se postarali jak o vlastní budoucnost, tak i ovlivnit další růst naší společnosti. Pozice v naší moderní produkci, vývoji až po obchodně technické pozice či službám nabízeným našim zákazníkům.

Vy a DOPAG
Oblast dávkovací a míchací technologie společně s naší rychle rostoucí společností vytvářejí jedinečnou příležitost pohybovat se v opravdu dynamickém prostředí. Společně můžeme rozvíjet inovativní myšlenky a dosáhnout mezinárodního úspěchu.

Tešíme se na Váš životopis!

Aktuální nabídka práce

Pozice Místo Datum
Mechanický konstruktér/ka Czech Republic 05.07.23
Inženýr/ka mechatroniky (m/ž/d) Czech Republic 05.07.23
Programátor/ka PLC v oblasti speciální konstrukce strojů Czech Republic 05.07.23
Průmyslový mechanik/ mechanička Czech Republic 05.07.23

To je to, co vám nabízíme:

  • Prostor pro samostatnou práci a dostatek prostoru pro vaše nápady
  • Rodinná společnost s plochou hierarchií a krátkými rozhodovacími procesy
  • Živá firemní kultura s otevřeným dialogem, uznáním a kolegiální interakcí.
  • Flexibilní pracovní doba a měsíční kvóta pro mobilní kancelář
  • Individuální možnosti dalšího vzdělávání

Naše hodnoty

Zjistěte více o společnosti DOPAG: